Mobeye oplossingen
voor de agro sector

Metingen en inzicht in de situatie geven meer grip op het boerenbedrijf. Door het inzetten van sensoren en het kennen van cruciale waarden worden problemen voorkomen en juiste beslissingen gemaakt. Begrijpelijke en compacte producten, gericht op de functie. Alle producten zijn eenvoudig in het gebruik en werken – indien gewenst – batterijgevoed.

Ontwikkeld voor de agro

Voor een optimale bedrijfsvoering wilt u precies dat weten, wat kritiek is. Mobeye helpt met producten die op afstand kunnen meten, melden, loggen en aansturen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Ons team denkt graag mee!

.

Temperatuurbewaking

De temperatuur is een cruciale waarde in het groeiproces. In het voorjaar kan nachtvorst de bloesem beschadigen. Later in het jaar spelen de warmte en zonne-uren een rol.

Toepassingen:

.

Metingen aan bodemvochtigheid

Voor de juiste toevoer van water en voedingsstoffen, is inzicht in het bodemvocht van belang. Mobeye biedt een log- en alarmkit met een uiterst betrouwbare sensor.

Toepassingen:

  • Bodemvochtigheid
.

Bewaking van de haspel, waterdruk en de pomp

Bij droogte is beregening van het veld van belang. Als de haspel aan het einde is, waarschuwt de haspelmelder de boer. De waterpomp kan automatisch uitgezet worden. Inzicht in de waterdruk geeft een compleet plaatje.

Toepassingen:

.

Storingsmelder voor apparaten

Zonder apparaten geen boerenbedrijf. Maar wie bewaakt of het apparaat goed werkt, of de spanning aanwezig is, of de accu nog vol is?

Toepassingen:

.

Inbraakmelders

Helaas komen er soms ongenode gasten langs. De Mobeye Buitenmelder bewaakt buitengebied en stallen. De binnenmelders zijn geschikt voor tochtvrije plaatsen.

Toepassingen:

.

Brandmelders

Stalbranden komen te vaak voor. Veel brandmelders zijn ongeschikt door aanwezig stof en ammoniak. Wel is het zinvol een hittemelder met doormelding op te hangen in de technische ruimte.

Toepassingen:

Productoplossingen
voor agrariërs

CM4100
Stroom
CM4400
Rook
CML4275
Temperatuur
MS100E
Telemetrie I/O
CM4000
Alarm
MiniPir
Inbraak

Mobeye stories Ervaringen uit het veld