Innovatie met oog voor de klant

Mobeye is een Nederlandse fabrikant van “GSM” alarm- en beveiligingsproducten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve alarm- en telemetrie-technologie met een focus op een extreem laag energieverbruik. Vanaf 2008 ontwikkelen we met een gepassioneerd team producten waarvan we hopen dat ze een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij.

Onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Mobeye producten hebben meerdere onderscheidingen gekregen. De producten worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, onder welke politie, de agrarische en medische branche, in gebouwenbeheer en industrie, door zowel professionele gebruikers als consumenten. Ons eigen Research & Development team ontwerpt en ontwikkelt klantspecifieke producten op aanvraag.

Mobeye producten helpen mensen hun eigendom, bezittingen en apparaten te beveiligen, te bewaken en op afstand aan te sturen. Het is onze missie om comfort en veiligheid te bieden aan onze klanten.

Meer lezen over onze visie op productontwikkeling? Lees hier verder.

Mobeye B.V.
Poeldonkweg 5
5216 JX ‘s-Hertogenbosch
T. +31 (0)73 78 50 858

KvK nr: 17218489

Contact
Bel ons tijdens werkuren of vul het contactformulier in.