Mobeye oplossingen
voor de maritieme sector

Bij aankomst in de haven, wilt u graag uw boot in goede staat aantreffen. Klaar om te varen, zonder gedoe. Mobeye biedt praktische oplossingen voor de bewaking van de belangrijkste parameters aan boord.

Geschikt voor de maritieme sector

We inspireren u graag met voorbeelden van toepassingen van onze producten die geschikt zijn voor de maritieme sector. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Ons team denkt graag mee!

.

Complete bootbewaking

De Mobeye CombiGuard, ofwel “ShipGuard” (CM4600), is speciaal ontwikkeld voor de maritieme wereld. Bewaking op walstroom, temperatuur, water, accuspanning, en andere sensoren.

Toepassingen:

.

Volledig inzicht in accuspanning

De Mobeye CML4055 (“BatteryGuard”) voorkomt dat de boordaccu’s defect raken. Met direct alarm bij te lage of te hoge accuspanning en inzicht in het gehele spanningsverloop.

Toepassingen:

.

I/O melders

Een modern schip heeft diverse apparaten aan boord. De bewaking op het functioneren gaat via de potentiaalvrije ingangen van Mobeye storingsmelders.

Altijd scherp over de waarden van apparaten aan boord.

Toepassingen:

.

Inbraakdetectie

Helaas zijn boten kwetsbaar voor inbraak. Mobeye inbraakbeveiliging zorgt voor een alarmmelding als een insluiper aan boord komt.

Toepassingen:

.

Temperatuurbewaking

Om vorstschade aan boord te voorkomen, slaan de Mobeye temperatuurbewakers tijdig alarm. Ook zijn ze inzetbaar op de scheepswerf tijdens het bouwproces.

Toepassingen:

.

Waterdetectie

De grootste vijand van een boot is een waterlek. Mobeye watermelders signaleren het water voordat grotere problemen ontstaan.

Toepassingen:

.

Brandmelders

Vaak is een lokale sirene niet afdoende. Mobeye 2G/4G brandmelderkits melden brand door aan contactpersonen die niet ter plaatse zijn.

Toepassingen:

.

Toegangscontrole

Een geautoriseerd persoon opent een slagboom met een simpel telefoontje naar de Mobeye Call-Key.

Toepassingen:

Productoplossingen
voor de maritieme sector

CM4600
Combinatie
CM4300FS
Waterniveau
CM4300
Lekkage
CM4000
Alarm
CM4100
Stroom
MiniPir
Inbraak
CM4400
Rook
MS100E
Telemetrie I/O
MCK100
Toegang

Mobeye stories Ervaringen uit het veld