Mobeye Sectoren

Inzicht door meten. Op afstand weten.

De meet, meld- en regelsystemen van Mobeye zijn breed toepasbaar.
 Voor nagenoeg alle meetwaarden bestaan er sensoren, die door Mobeye apparaten bewaken kunnen worden. Zelfs als er geen stroomvoorziening voorhanden is.

Het geeft ons veel voldoening als we van klanten horen hoe Mobeye producten zijn inzet, dat ze op een slimme manier een specifiek probleem oplossen. Om anderen te inspireren, benoemen we een aantal toepassingen in het veld. Deze hebben we gerangschikt per sector. De lijst is zeker niet uitputtend. En mochten de standaardoplossingen niet toereikend zijn, dan kunt u met de generieke bewakingsmodules iedere alarm- of telemetrie situatie inrichten naar eigen wens. Vraagt u ons gerust om advies.

Wie zijn de Mobeye gebruikers?

Mobeye gebruikers zijn er niet wars van om controle te houden en voorzorgsmaatregelen te nemen. Onder onze gebruikers bevinden zich zowel kritische consumenten als professionals. Allen willen mensen, natuur, goederen en bezit beschermen.
Mobeye gebruikers weten dat goede informatievoorziening essentieel is. Dit geldt voor situaties waarin het bewaken van parameters en soms ook aansturing op afstand nodig is.

TOEPASSINGEN VOOR MOBEYE PRODUCTEN

MARITIEM
AGRO
WONEN
BOUW&INFRA
INDUSTRIE
ZORG
OVERHEID
GEBOUWBEHEER