Mobeye nieuws

Openingstijden tijdens de kerstperiode
Mobeye is gesloten vanaf 24 december en heropent op 4 januari 2021. Spoedvragen kunnen gesteld worden via het contactformulier. Waar nodig worden deze tussentijds opgepakt.

Na een bijzonder jaar, willen we al onze klanten, leveranciers en relaties bedanken voor de inspanningen in 2020. We hebben gezien dat kracht, flexibiliteit en veerkracht van groot belang waren. We hebben diep respect voor een ieder die heeft bijgedragen aan de samenleving en in het bijzonder aan de gezondheid van mensen. We wensen iedereen een sociaal en gezond 2021.


Juni 2020 Nieuwe website
Nadat de “eu”-site jarenlang het uithangbord van Mobeye is geweest, bent u vanaf deze maand welkom op deze gloednieuwe website www.mobeye.com. We hopen dat u gemakkelijk de weg vindt in de producten, sectoren, supportpagina’s en voorbeelden van het gebruik van onze producten. Mist u iets of heeft u een opmerking? We horen het graag!


15 maart 2020 Security Essen 2020
De “Security Essen”, de grootste beveiligingsbeurs van Europa, is gecancelled in verband met het Coronavirus. Het tweejarige event zal pas in 2022 weer plaatsvinden. Mobeye was in de voorgaande vijf edities aanwezig met een stand. We zullen geduld moeten betrachten en zijn hoogstwaarschijnlijk bij de volgende editie weer aanwezig.


11-12-2019 Terugblik op AgriFoodTech 2019
Op 9 en 10 december heeft in de Brabanthallen in Den Bosch het techno-event voor de agrarische sector plaatsgehad. In twee dagen zijn geïnteresseerden uit de agrarische wereld bijgepraat over alle noviteiten die nodig zijn op weg naar duurzame en efficiënte veeteelt, land- en tuinbouw. Mobeye was aanwezig met diverse monitoring- en alarmproducten, zoals storingsmelders, beregeningsmelders, nachtvorstmelders, temperatuurbewakers met 2-punts en 4-puntsmetingen, en een bodemvochtigheidsmeter met melding en grafieken.


04-11-2019 Mobeye lanceert verbeterde Mobeye Internet Portal
Het beheren van de Mobeye apparaten gaat nu nog overzichtelijker en veiliger. Per vandaag is het nieuwe mymobeye platform live. De nieuwe omgeving biedt een overzichtelijk dashboard met alle apparaten, showt alle grafieken in een oogopslag, geeft de positie van het apparaat en laat de programmering nog vlotter verlopen. Weer een mooie stap voorwaarts voor alle gebruikers van de Mobeye Internet Portal.

Mobeye in het nieuws


April 2020 Vaktijdschrift
In het Duitse vaktijdschrift S+B voor elektronica en toegang is een uitgebreid artikel gepubliceerd over Mobeye.


December 2019 Mobeye inzet door politie Almere
In veel gemeentes is het Mobeye alarm een hulpmiddel tegen woninginbraken en een extra steun tijdens vakanties.
Iedere gemeente geeft eigen invulling aan de heimelijkheid of openheid van de inzet. Bekijk de video die gemeente Almere eerder dit jaar hierover heeft gemaakt.


September 2019 Oldtimer-Praxis
In het Duitse tijdschrift “Oldtimer-Praxis” is de Mobeye Argos uitgebreid getest en kundig bevonden om de oldtimers te bewaken van autoliefhebbers. De redacteur is zelfs zo overtuigd, dat de Argos tot op de dag van vandaag zijn eigen oldtimer beveiligt.


01-12-2016 Brabant Z.O. zet Mobeye in tegen inbrekers
Al in ruim 50 gemeentes worden Mobeye alarmsystemen ingezet door politie en gemeente. En niet onverdienstelijk, want naast het feit dat bewoners een stuk zekerheid krijgen door het mobiele alarmsysteem en zich veilig voelen door het kordate optreden van de politie, worden ook met regelmaat succesverhalen gemeld.


16-05-2016 Mobeye voor beveiliging van leegstaande panden: publicatie in Spotlight
Het Engelse tijdschrift voor huiseigenaren, Spotlight, publiceerde een interessant artikel over de beveiliging van leegstand. Lees hier het artikel.


20-7-2015 Partnership Ei Electronics en Mobeye
Hemmink en Mobeye zijn een partnership aangegaan. Beide bedrijven hebben veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het partnership bekrachtigt dit.
Hemminkis importeur/distributeur van ondermeer Ei Electronics rookmelders. Mobeye heeft met haar technologie een communicatiemodule gemaakt voor ondermeer de Ei600-serie. Door samen te werken versterken Hemmink en Mobeye elkaars producten.


28-04-2015 RTL nieuws bericht over inzet Mobeye in Rotterdam
Zie hier de reportage.


15-03-2015 Ook Politie Hilversum zet Mobeye alarmsystemen in
In navolging van vele andere gemeentes, is politie Hilversum ook gestart met een heterdaadoffensief met behulp van het Mobeye i110 alarmsysteem. Zie hier het hele artikel.


20-06-2014 Dikke duim voor Mobeye Argos in ANWB Kampeer en Caravan Kampioen
De Mobeye Argos komt erg goed uit een productbeoordeling door de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen. De ANWB roemt de mogelijkheden en heeft tijdens een test bevonden dat het apparaat prima werkt. Zie hier het hele artikel.


12-12-2013 Ivo Opstelten neemt Mobeye i110 in ontvangst
Door het initiatief ‘1-Dag-Niet’ stond 11 december in het teken van 1 dag geen inbraken. Burgemeester Rabelink van Schouwen-Duiveland presenteerde het Mobeye mobiele alarmsysteem aan minister Opstelten als maatregel tegen inbraak. Bekijk het filmpje op het Mobeye YouTube kanaal: https://www.youtube.com/MobeyeBV.

Onderscheidingen

De Mobeye ThermoGuard is in 2012 geplaatst in de MKB innovatietop 100.

De Mobeye Call-Key is in 2013 geplaatst in de MKB Innovatietop 100.

In 2014 stond Mobeye twee keer in de MKB Innovatietop 100; met de Mobeye Argos en als “Mobeye inside” in de Greenbox van CB Flevo.

Met de Cow Call, een ontwikkeling met een Ierse partner, heeft Mobeye in 2017 een plaats gekregen in de MKB Innovatietop 100.

De Mobeye ThermoGuard TwinLog, de temperatuur-bewaker met logfuncties is in 2015 bekroond met de ETOP Award in de categorie Utiliteit.