Mobeye oplossingen
voor de woonsector

Simpele en doeltreffende beveiliging. Eenvoudig installatiewerk, gemakkelijke bediening. Dat is waar Mobeye producten voor staan. Of het nu gaat om inbraakpreventie van uw huis of schuur, of over een telefonisch melding bij brand of waterdetectie. Mobeye producten zijn er op gericht om u prettiger te laten wonen en leven.

Geschikt voor de woonsector

We inspireren u graag met voorbeelden van toepassingen van onze producten die geschikt zijn voor woonsector. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Ons team denkt graag mee!

.

I/O melders

Om het leven onszelf gemakkelijk te maken zijn melders met potentiaalvrije ingangen breed inzetbaar. Voor de bewaking van een vijverpomp tot het alarmsysteem in huis. Zonder zelf ter plekke aanwezig te hoeven zijn, worden problemen gemeld aan de ingestelde contacten.

Toepassingen:

.

Inbraakdetectie

Helaas zijn opslagruimtes vaak het doelwit van inbrekers. Mobeye inbraakmelders geven de zekerheid dat uw spullen veilig zijn opgeborgen.

Toepassingen:

.

Temperatuurbewaking

Vorst kan hevige schade veroorzaken. De Mobeye temperatuurbewakers alarmeren direct wanneer een boven- of ondergrens wordt overschreden.

Toepassingen:

.

Waterdetectie

Water is een basisbehoefte. Tegelijkertijd heeft het verwoestende eigenschappen. De Mobeye Watermelders gaan het water te lijf met slimme niveau- en lekkagesensoren.

Toepassingen:

.

Brandmelders

Brand maakt geen uitzondering; alle eigendommen zijn de dupe. Om dit te voorkomen zijn de Mobeye Brandmeldkits uitstekende hulpmiddelen.

Toepassingen:

.

Toegangscontrole

Met behulp van Mobeye Toegangscontrole kan men geautoriseerde personen aanwijzen die (op bepaalde tijdstippen) zelfstandig een slot kunnen openen.

Toepassingen:

Productoplossingen
voor de woonsector

CML4255
Temperatuur
CM4100
Stroom
MiniPir
Inbraak
CM4400
Rook
MCK100
Toegang
CM4000
Alarm
CM4300FS
Water

Mobeye stories Ervaringen uit het veld