Mobeye Rookmelder voor leegstaande panden en opslaglocaties

Rookmelders zijn doorgaans gericht op het beschermen van mensenlevens. Niet onterecht. Toch zijn er genoeg locaties waar niet altijd mensen aanwezig zijn, maar wel gevaar is van brand. De schade aan voorraden en panden kan onbetaalbaar zijn, met grote gevolgen. Voor deze locaties bestaat er een rookmelder die naast een sirene ter plaatse, ook een doormelding stuurt naar contactpersonen en hulpdiensten op afstand. Zonder een volledige brandmeldcentrale te hoeven installeren.

Brandbeveiliging op onmogelijke plaatsen

De Mobeye CM4400 2G/4G rookmelderkit is een kostenefficiënte, ongecompliceerde en betrouwbare oplossing. Het combineert een van ’s werelds betrouwbaarste rookmelders met de vernuftige Mobeye communicatietechnologie. Het geheel werkt langdurig op batterijen en is geschikt voor iedere schone ruimte. Zodra de rookmelder afgaat, belt en sms’t deze naar de contactpersonen. Meerdere melders kunnen samenwerken, waarbij er slechts één voorzien hoeft te zijn van de communicatiemodule.

Voor een tijdige waarschuwing bij brand in leegstaande panden

Mobeye Internet Portal

Het is een keuze van de gebruiker om de 2G/4G rookmelder aan te sluiten op de Mobeye Internet Portal en de Mobeye simkaart te gebruiken of om een simkaart van een willekeurige provider te gebruiken. Zie hier voor de extra functies van de Mobeye Internet Portal.

Documentatie


Download de informatie “Mobeye Brandmelders” voor de opties voor doormelding

Ga naar de productpagina Mobeye CM4400