Mobeye Shipping Container Alarm

Zeecontainers worden voor veel meer toepassingen gebruikt dan voor zeetransport. Ze bieden een zeer praktische oplossing voor een tijdelijke kantoorruimte, of om voorraden en apparatuur op te slaan. Maar vaak staan deze containers op parkeerplaatsen of afgelegen terreinen, waardoor ze kwetsbaar zijn voor inbraak.

Bewaking van de zeecontainer

De Mobeye Shipping Container Alarmsystemen zijn ontworpen om uw eigendommen te beschermen. Het Mobeye i110 en Mobeye Argos Container alarm zijn op zichzelf staande alarmsystemen die werken op een set batterijen, met een ingebouwde communicatie-module.

Om een betrouwbaar bereik van het mobiele telefoon-netwerk te garanderen, is de antenne buiten het metalen deel geplaatst. Bij een inbraak zal het Container Alarm u bellen en een sms-bericht sturen.
Mobeye biedt keuze uit het Mobeye i110 en Mobeye Argos Containeralarm. Beide zijn inbraak alarmsystemen. De Mobeye Argos heeft meer opties, zoals een luisteroptie om de geluiden in en rond de container te horen.
De installatie voor basisbediening gebeurt in een paar stappen.

Autonoom alarmsysteem

Het Mobeye Container Alarm reageert op bewegingen. Zodra de container wordt geopend zal de passieve infrarood bewegingssensor dit opmerken doordat het een beweging of luchtgolf ziet. Vervolgens zal het systeem een sms-bericht sturen en de ingestelde telefoonnummers bellen. Eventueel gaat de melding naar een PAC.

Inbraak- en temperatuurfunctie

Naast de PIR-sensor heeft het apparaat een interne temperatuursensor. Als een temperatuurlimiet is ingesteld, verzendt het alarmberichten zodra de temperatuur buiten het bereik komt.

Langdurige werking op batterijen

De Mobeye Container Alarm Systemen zijn extreem energiezuinig en werken langer dan een jaar op batterijen. U ontvangt tijdig een sms om ze te vervangen.

Mobeye Internet Portal

Het is een keuze van de gebruiker om het containeralarm aan te sluiten op de Mobeye Internet Portal en de Mobeye-simkaart te gebruiken of om een simkaart van een willekeurige provider te gebruiken. Zie hier voor de extra functies van de Mobeye Internet Portal.
Om ervoor te zorgen dat het systeem kan communiceren vanuit de container, is het apparaat uitgerust met een externe antenne. Zie hier voor informatie over de Mobeye externe antennes.

Documentatie


Download de informatie “Mobeye Shipping container alarm”

Ga naar de productpagina Mobeye i110

Ga naar de productpagina Mobeye Argos