Mobeye Shipping Container Alarm

Zeecontainers worden voor veel meer toepassingen gebruikt dan voor zeetransport. Ze bieden een zeer praktische oplossing voor een tijdelijke kantoorruimte, of om voorraden en apparatuur op te slaan. Maar vaak staan deze containers op parkeerplaatsen of afgelegen terreinen, waardoor ze kwetsbaar zijn voor inbraak.

Bewaking van de zeecontainer

Het Mobeye Shipping Container Alarm is ontworpen om uw eigendommen te beschermen. Het is een autoom werkens systeem op een set batterijen, met een ingebouwde communicatie-module.

Om een betrouwbaar bereik van het mobiele telefoon-netwerk te garanderen, is de antenne buiten het metalen deel geplaatst. Bij een inbraak stuurt het Container Alarm medligen via een pushapp, oproep, sms en/of email.
De installatie voor basisbediening gebeurt in een paar stappen.

Autonoom alarmsysteem

Het Mobeye Container Alarm reageert op bewegingen. Zodra de container wordt geopend merkt de passieve infrarood bewegingssensor dit op doordat het een beweging of luchtgolf ziet. Vervolgens zal het systeem een bericht sturen naar de contactpersonen. Eventueel gaat de melding naar een PAC.

Langdurige werking op batterijen

Het Mobeye Container Alarm is extreem energiezuinig en werkt langer dan een jaar op batterijen. U ontvangt tijdig een bericht om ze te vervangen.

Mobeye Internet Portal

Het containeralarm wordt geregistreerd op de Mobeye Internet Portal met de Mobeye simkaart. Zie hier voor de extra functies van de Mobeye Internet Portal.
Om ervoor te zorgen dat het systeem kan communiceren vanuit de container, is het apparaat uitgerust met een externe antenne. Zie hier voor informatie over de Mobeye externe antennes.

Documentatie


Download de info “Mobeye Shipping container alarm”

Ga naar de productpagina Mobeye van de MiniPir iCM41